Scroll Top

Ресторант Адмирал

за резервации
ресторант адмирал
телефон

+359 887 73 23 21

Ресторант Адмирал

Заповядайте да се насладите на изискания вкус и неповторимата атмосфера на ресторант Адмирал, където всяко кулинарно изживяване се превръща в незабравим спомен!

За Вас, скъпи гости, предлагаме специална отстъпка от 10% от цялата сметка.

Тази специална отстъпка е знак за нашата благодарност към Вас за избора на хотел Палас Марина Диневи. Искаме да направим престоя ви още по-приятен и незабравим, като ви предложим възможността да се насладите на великолепна храна и обслужване на достъпни цени.

Ресторант Адмирал е не просто място за храна. Тук Вие се потапяте в света на изтънчените вкусове и аромати, избрани с много внимание и любов от нашия майстор-готвач.

Нашето меню предлага разнообразие от деликатеси, съчетаващи традиционната българска кухня с модерни кулинарни тенденции, гарантиращи че всеки вкус ще бъде задоволен.

Очакваме Ви с нетърпение, за да направим всяка Ваша вечеря специална!

„Няма по-откровена любов от любовта към храната“

— Джордж Бърнард Шоу
Ресторант Адмирал
храна за най-изтънчения вкус

Място, което отпуска сетивата, в което обстановката, перфектното обслужване и качеството на храната са в пълна хармония.

Със своите 120 места, ресторантът е подходящ за организирането на лични празници и специални събития. Екипът от професионалисти ще превърне този ден в едно неповторимо изживяване.

Restaurant Admiral Sveti Vlas
изтънчена атмосфера
разнообразна средиземноморска кухня
кулинарни изкушения
120 седящи
места

Други удобства:

ала-карте
бюфет
открита градина
ОРГАНИЗИРАНЕ НА ЛИЧНИ ПРАЗНИЦИ И СПЕЦИАЛНИ СЪБИТИЯ
за резервации
ресторант адмирал
телефон

+359 887 73 23 21