Scroll Top

Заведения

Хотел Палас – Перлата в короната на Черноморското крайбрежие

Като част от яхтения порт, хотелът предлага широка гама от опции за хранене и нощен живот, притежавайки впечатляваща колекция от изискани ресторанти с разнообразна кухня, кокетни барчета и първокласни нощни заведения.

Шикозните бутици, невероятната плажна ивица, обилната зеленина и крайбрежният булевард с впечатляващите яхти, са запазената марка на хотелския комплекс.

„Няма по-откровена любов от любовта към храната“

— Джордж Бърнард Шоу

Ресторант Адмирал

храна за най-изтънчения вкус

Ресторант „Адмирал“ обединява в себе си всичко необходимо за едно перфектно кулинарно преживяване. Ресторантът впечатлява с разнообразната средиземноморска кухня и модерни кулинарни експерименти, които приятно да изненадат и най-изтънчения вкус.

Залагайки на философията за новаторския поглед върху традиционните рецепти и популярни ястия, „Адмирал“ се превърна в първокласен ресторант – в място за хора, споделящи страстта към вкусната храна, изисканите вина, хубавата музика и любовта към кулинарията.

Място, което отпуска сетивата, в което обстановката, перфектното обслужване и качеството на храната са в пълна хармония.

Със своите 100 места, ресторантът е подходящ за организирането на лични празници и специални събития. Екипът от професионалисти ще превърне този ден в едно неповторимо изживяване.

за резервации
ресторант адмирал
телефон

+359 879 297735

РЕЗЕРВИРАЙ

Лоби бар

Хотел Палас

Елегантен интериор, приятна и релаксираща атмосфера и професионално обслужване – това ще откриете в Лоби Бар ПАЛАС!

Той е приятно и прохладно място в знойните летни дни, за среща с приятели и бизнес партньори на чаша ароматно кафе, освежаващ летен коктейл или малцова напитка.

MARIONETTE Pool Food & Bar

Басейн Хотел Палас

MARIONETTE Pool Food & Bar, разположен на басейна на хотел „Палас“е всичко, което ти е нужно на едно място – вкусна храна, отбрани питиета, пълноценна почивка и забавления край морския бряг. Изненадва с разнообразието от възможности – удобни кресла и легла за максимален комфорт на гостите, АРТ суши бар, богато интернационално меню. Тематичните партита са част от ежедневните забавления, а вечерите са романтично огласени от звука на саксофон.

вкусна храна
и отбрани питиета
АРТ суши бар
Тематични партита
вечери с романтичен саксофон