Scroll Top

Хотел Палас Марина Диневи – Лято 2023

В желанието си да предложи на своите гости едно първокласно преживяване, бутиковият хотел „Палас“ посреща Лято 2023 с изцяло обновена визия и интериор.

Днес, с „бутиков“ обозначаваме онези моменти, направени с много любов, специално отношение и внимание към всеки детайл. Именно това е формулата за успех на хотел „Палас“, който успешно балансира между качество и цена.

Поставихме си за цел да променим травиалния прочит за обслужване и сервиз и заложихме на дребните детайли. Вярваме, че точно те, провокират гостите и превръщат престоя им в запомнящо се удоволствие. Изцяло новите мокети и тапети в хотела, създават колорит и динамика от цветове, текстури и форми. Сънят е най-важният елемент за пълноценна почивка, затова намерихме най-добрите решения. Стъпка в тази посока са новото поколение двулицеви матраци, които притежават 3-дишаща лента и са изключително удобни. Изборът на възглавници е допълнителна екстра, за да осигурим настроение и добър тонус на гости си през целия ден.

За да илюстрираме богатата гама от дребни удоволствия, ще добавим шоколадовия комплимент всяка вечер на нощното шкафче, висококачествената английска козметика ADA с флорален компонент, обновен асортимент на мини-бара, както и Turn down Service. Не на последно място, ще предложим невероятно усещане, събрано в чаша вкусно и ароматно кафе. Всяка стая разполага с италианска кафе-машина с капсули кафе за задължителен старт на деня.

От безкрайните златисти плажове до романтичните морски залези, от изисканата кухня до удоволствието на сетивата, от възможността на бъдете специални гости, а да се чувствате безопасно у дома си – включете хотел „Палас“ в летния си график, за да имате едно сигурно и незабравимо лято!

 

С най-добри пожелания,

ХОТЕЛ ПАЛАС МАРИНА ДИНЕВИ