Scroll Top

Лайфстайл

Destination Highlights

Високото качество и ексклузивно обслужване са приоритет в ресторантите и заведенията на марината, които всяка година предлагат нови кулинарни изкушения за гостите си.

В ресторант „Адмирал“ ще настроите сетивата си за истински кулинарни удоволствия и гурме предложения.

„Глория Мар“, „Мари Иванна“, „Роял Грил“, „Посейдон“ и „Харем“ са притегателната сила за всички, които издигат в култ добрата храна и уютна атмосфера.

Летният бар Марионет е разширението на ресторант Мармалад върху открития басейн на хотел „Палас“. И през деня, и вечерта, тук се сервира суши и се охлаждат страстите с домашни сладоледи и сладки изкушения.

Бар Ла Плая на плажа ще ви очарова с безбройните коктейли и чил-настроение.

Paradise Beauty & Spa

Веригата Paradise Beauty & Spa управлява 5 СПА-центъра, всички от тях в знакови хотели в цялата страна. Разположен върху 600 кв.м спа центърът има прекрасни хамам процедури, спа ритуали, азиатски масажи, антицелулитни и таласо програми, екзотични спа пакети, поднесени от терапевти от България, о. Бали и Тайланд.

Night Life

Марина Диневи е една от най-горещите нощни дестинации. Модерният яхтен пристан е идеалното място, където през деня релаксираш, а настъпи ли вечерта – нощният живот те завладява. Тук пулсът на забавленията бие учестено и привлича микс от млади хора, жадуващи за свобода и силни усещания. Епицентърът са Планетяхтс DJ партита и стейджинг забавления и Пиано-бар „Ноти“ с популярни изпълнители.

Разходка с яхта

От сезон 2018 на Марина Диневи ще се чартира и една от най-луксозните яхти под български флаг- Feretti 830, която ще е на разположение за еднодневни или по-дълги чартъри. Тук са едни от най-опитните капитани и екипажи, които ще ви осигурят запомнящо се плаване от и към брега на Свети Влас.