COVID 19 – СЪОБЩЕНИЕ

Скъпи наши гости и приятели,

Обръщаме се към вас, за да ви уверим, че във времена на несигурност в туристическия бранш и пътуванията, безопасността и благополучието ви остават най-важният ни приоритет.

Вече 13 години тази основна ценност ни ръководи и тя ще ни води и сега в борбата с предизвикателството, наречено COVID-19.

Нашите сърца и мисли са заедно с хората, които са засегнати от това безпрецедентно събитие и ние високо ценим работата на здравните работници, местните общности и правителствата по целия свят, които работят за овладяването на този коронавирус.

Искаме да знаете, че следим денонощно ситуацията с COVID-19 и предприемаме предпазни мерки, за да ви осигурим здравословен престой в нашия хотел.

Благодарим ви, че ни се доверявате, когато планирате бъдещото си пътуване.

Оставаме на ваше разположение за всякакви въпроси относно настоящите или бъдещите ви резервации в Хотел Палас.

Ние се ангажираме да спазваме най-високите стандарти за чистота и следим Световната здравна организация (СЗО), Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) и Българската здравна агенция за най-новите разработки на процедури и мерки, свързани с COVID-19, за да следваме насоките на държавните и обществените здравни служители.

Признаваме, че това са неспокойни времена и независимо дали пътувате сега или в бъдеще, искаме да знаете, че вашата безопасност и благополучие са нашият първи приоритет.

Благодарим ви за подкрепата и лоялността! Ще ви държим в течение в динамичната ситуация и нямаме търпение да ви посрещнем скоро в Хотел Палас Марина Диневи – Вашият втори дом!

 

С най-добри пожелания,

ХОТЕЛ ПАЛАС МАРИНА ДИНЕВИ